NM Magazine op uw scherm lezen…?

 
Bent u helemaal digitaal en leest u NM Magazine graag online of als pdf? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief-per-mail! Net voordat de papieren uitgave de deur uitgaat, sturen we een e-mail naar onze contacten met een linkje naar de pdf van de nieuwe uitgave. Via de mail berichten we u ook over eventuele seminars of opleidingen die NM Magazine (mede) organiseert. Maar maak u geen zorgen: we beperken het aantal mails tot het minimum en u kunt zich altijd gemakkelijk afmelden.
 


 

… of (ook) gewoon op papier?

 
Misschien zijn we ouderwets, maar wij lezen NM Magazine liever op papier. We drukken op FSC gecertificeerd papier (papier van verantwoorde herkomst), verzenden de tijdschriften in composteerbare folie en werken met CO2-neutrale verzenders – dus wat wil u nog meer?

Mooi is ook dat een papieren abonnement op NM Magazine gratis is voor professionals en studenten in het vakgebied verkeer en vervoer, mits het (thuis- of werk-) adres in Nederland of België is. Vul hieronder uw naam en adres in en ons kwartaalmagazine valt vanaf de eerstvolgende uitgave bij u op de mat.

Voor meer informatie over de (zorgvuldige) wijze waarop we met uw gegevens omgaan, verwijzen we u ook hier naar ons privacybeleid.
 

Contact Form 

Comments are closed.