Logo ARS T&TTARS Traffic & Transport Technology is een onafhankelijke leverancier van innovatieve technologische oplossingen voor verkeer en vervoer. ARS T&TT heeft sinds haar oprichting in 1994 een toonaangevende positie in de snel groeiende internationale markt van Intelligent Transport Systems (ITS) verworven.

De voornaamste reden om in ITS te investeren is de toenemende vraag van personen en bedrijven naar mobiliteit en transport en de beperkte beschikbaarheid van infrastructuur die in deze behoefte kan voorzien. ITS biedt hiervoor innovatieve technologische oplossingen met een aanzienlijk gunstiger kosten-batensaldo dan conventionele uitbreidingen van weg- en spoorinfrastructuur.

Werkwijze
Door het grote aantal succesvol uitgevoerde ITS-projecten heeft ARS T&TT diepgaande ITS-kennis en -ervaring beschikbaar. Opdrachtgevers van ARS T&TT profiteren van deze specialisatie, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van goede en betaalbare producten en diensten en korte implementatietijden. Ervaren adviseurs van ARS T&TT staan de opdrachtgever in alle fasen van de ontwikkeling terzijde. Professionaliteit en flexibiliteit is een uitstekende basis gebleken voor het verkrijgen en behouden van tevreden opdrachtgevers.

ARS | Traffic & Transport Technology
Nassaulaan 25
Postbus 85911
2508 CP Den Haag

T 070 3608559
W www.ars.nl

 

Comments are closed.