Onze organisatie heet voluit Stichting PostAcademisch Onderwijs. PAO organiseert korte cursussen op het gebied van vervoerswetenschappen en verkeerskunde. Maar ook voor opleidingen op het gebied van bouwkunde, civiele techniek, gezondheidwetenschappen en milieutechnologie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze cursussen bieden de laatste stand van zaken in wetenschap en techniek, onderzoek en praktijk. De cursussen zijn bedoeld voor afgestudeerde academici en hbo-ers die op dat niveau werkzaam zijn.

Naast bovengenoemde vakgebieden, heeft PAO in 2010 de cursusactiviteiten van PATON op postacademisch technisch gebied overgenomen. Dit cursuspakket wordt onder de naam PAO Techniek aan de markt gepresenteerd. Hiermee ontstaat één compacte en krachtige organisatie voor al het postacademisch onderwijs in de techniek, het technisch management en de bèta-wetenschappen.

Ook in-company
PAO organiseert desgewenst ook in-companycursussen en -trainingen. Belangrijke voordelen van de incompanyvariant zijn de afstemming op uw behoefte en bij voldoende deelnemers kostenvoordeel. Het omslagpunt voor dit laatste punt ligt doorgaans rond de 12 personen, reistijd en -kosten en eventuele verblijfskosten nog niet meegenomen. Als u een relatief kleine groep heeft, dan is het denkbaar dat een combinatie gemaakt wordt met een andere instelling die ook interesse heeft in deze cursus. Mogelijk kent u zelf zo’n instelling of gaat PAO op zoek naar andere belangstellenden.

PAO Techniek en Management
Postbus 5048
2600 GA Delft
T +31 15 278 4618
E info@paotm.nl
W www.paotm.nl

 

Comments are closed.