PAO Techniek en Management (PAOTM) organiseert korte cursussen op het gebied van vervoerswetenschappen en verkeerskunde. Maar ook voor cursussen en opleidingen op het gebied van bouwkunde, civiele techniek, gezondheidswetenschappen en milieutechnologie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze cursussen bieden nieuwe kennis en kunde in wetenschap en techniek, onderzoek en praktijk. De cursussen zijn bedoeld voor afgestudeerde academici en hbo-ers die op dat niveau werkzaam zijn.
PAOTM draagt bij aan de ontwikkeling van de deelnemers tot voorlopers in hun vakgebied. Wij helpen zo ook de marktpositie te versterken van de bedrijven en organisaties waar de deelnemers werkzaam zijn.

Ook incompany
PAOTM organiseert desgewenst ook incompanycursussen en -trainingen. Dit is vooral interessant als meerdere medewerkers bij uw bedrijf geïnteresseerd zijn in dezelfde cursus of als u met het hele team uw kennis wilt opfrissen en verdiepen. Belangrijke voordelen van de incompanyvariant zijn de afstemming op uw behoefte, dat uw eigen praktijk centraal staat en kostenvoordeel bij voldoende deelnemers. Onze programmamanagers denken hierin graag met u mee.

PAO Techniek en Management
Postbus 5048
2600 GA Delft
T +31 15 278 4618
E info@paotm.nl
W www.paotm.nl