PTV Group ontwikkelt intelligente software voor de toekomst van de mobiliteit. De onderneming helpt steden, bedrijven en mensen tijd en geld uit te sparen met technologie die mobiliteit efficiënter, veiliger en milieuvriendelijker maakt. Of het nu gaat om het optimaliseren van routes, het simuleren van virtuele scenario’s, het modelleren van stadsnetwerken of het voorspellen van verkeersstromen – PTV Group heeft de juiste oplossingen in huis.

Zo geeft het PTV MaaS Accelerator Program vandaag de handvatten om de impact van autonome voertuigen op te nemen in het beleid voor morgen. Ter beoordeling van investeringsbeslissingen voor tientallen jaren, waarmee zeer grote bedragen gemoeid zijn die anders misschien verkeerd ingezet worden.
PTV Group voorziet bovendien al tot een uur vooruit concrete verkeersvoorspellingen waar files gaan ontstaan, met op netwerkniveau hun impact en mogelijkheden om deze te minimaliseren.

PTV gebruikt hiervoor standaard de modernste modeltoepassingen, zoals activity based, shared mobility, macroscopisch dynamische simulaties, multimodale ketenverplaatsingen, fietsmodellering en dienstregeling gebaseerd openbaar vervoer.

PTV Benelux
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht
T +31 346 581 600
W www.ptvgroup.com