Logo Vialis

Dag en nacht mobiliteit
Vialis wil de vraag beantwoorden hoe stilstand te voorkomen is. Deze complexe uitdaging trachten wij het hoofd te bieden met steeds vernuftiger technieken en door aanpassing van vanzelfsprekendheden. Als dienstverlenende onderneming willen wij voor de reiziger een optimale en veilige doorstroming realiseren, dag en nacht. Niet alleen als producent, maar ook als systeemintegrator en dienstverlener met oplossend vermogen. Wij denken mee en ontzorgen de klant.

Vialis levert mobiliteit
Vialis biedt niet alleen advies en totaaloplossingen ten behoeve van het duurzaam, veilig en effectief managen van het wegverkeer en openbaar vervoer, maar levert ook kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor het wegverkeer, parkeren, openbaar vervoer en ten behoeve van de railinfrastructuur.

Vialis is de mobiliteitsverschaffer van Nederland
Vialis heeft producten en diensten om doorstroming en veiligheid te garanderen en hierbij houden wij het milieu zo “groen” mogelijk. Dat doen wij niet alleen. Mensen maken mobiliteit. Wij luisteren naar de reiziger, informeren de reiziger en werken samen met onze partners en klanten aan passende mobiliteitsoplossingen.

Vialis maakt mobiliteit waar
Wij werken aan oplossingen voor onze klant op het gebied van betalen, informeren, duurzaamheid, veiligheid en bereikbaarheid en bieden diensten met een gegarandeerde beschikbaarheid, tegen voorspelbare kosten gedurende de levensduur en met ingebouwde flexibiliteit bij veranderende omstandigheden. Dag en nacht.
Wij maken ons niet alleen druk over technische producteigenschappen en aanschafprijs, maar ook over de kosten gedurende de gehele levensduur en of de oplossing daadwerkelijk bijdraagt aan een betere leefomgeving en een blijvend rendement voor onze mobiele samenleving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat dan ook bij ons hoog in het vaandel geschreven.

Vialis ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt systemen voor het wegverkeer, het openbaar vervoer en de spoorwegen. Daarnaast levert Vialis multimodale verkeersinformatie voor professionals en het publiek. Vialis doet dat vaak samen met VolkerWessels-bedrijven en andere partners.

Vialis is een van de ongeveer 100 werkmaatschappijen van VolkerWessels. VolkerWessels is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten.
Vialis is ISO9001, VCA** en VCA**-Railaddendum gecertificeerd en is lid van de brancheverenigingen ASTRIN, Vexpan, Uneto-Vni, Ertico-ITS Europe, en HRI.

Vialis bv
Oudeweg 115
2031 CC Haarlem
Postbus 665
2003 RR Haarlem
T 023-5189 111
F 023-5189 101
E info@vialis.nl
W www.vialis.nl