NM Magazine Ontwerpatelier

Wat hebben we en wat kunnen we ermee?

NM Magazine organiseert op woensdag 27 november 2019 een ‘ontwerpatelier’ op de Vakbeurs Mobiliteit in Houten. Heb jij ideeën over hoe we netwerkmanagement naar een hoger niveau kunnen tillen? Ontwerp dan mee in deze unieke sessie!

Markt en overheid hebben de afgelopen jaren een reeks aan nieuwe systemen en applicaties ontwikkeld voor ons vakgebied. Momenteel staat bijvoorbeeld de iVRI van het partnership Talking Traffic volop in de schijnwerpers. Dat is meer dan terecht, want dat slim regelen biedt mooie kansen. Tegelijkertijd geldt natuurlijk dat onze mobiliteitsuitdagingen groter zijn dat wat we met slimme verkeerlichten kunnen oplossen. Dus hoe krijgen we het plaatje compleet? Hoe gaan we bijvoorbeeld om met het dynamischer gebruik van de openbare ruimte? Hoe borgen we vrijheid op straat voor fietsers en voetgangers? Hoe regelen we het verkeer rond evenementen? Hoe pas je milieuzones in? En dat zijn maar een paar vragen voor nu en de nabije toekomst!

Hoe ziet de sessie eruit?
In het NM Magazine Ontwerpatelier gaan we hands-on aan de slag met de beschikbare toolbox aan systemen, data en applicaties. Aan de hand van een aantal casussen verkennen we met elkaar hoe we huidige en nieuwe oplossingen en processen kunnen inzetten om onze mobiliteitsuitdagingen aan te gaan. Over de resultaten van het Ontwerpatelier rapporteren we in de komende uitgaven van NM Magazine.

Praat mee, denk mee en wissel kennis uit tijdens deze unieke sessie van het NM Magazine Ontwerpatelier.

Aanmelden
Deelname is gratis, maar reserveer wel (ruim) van tevoren een plek . Dat kan heel simpel door een e-mail te sturen naar event@nm-magazine.nl, onder vermelding van Ontwerpatelier, met je naam en de naam van je bedrijf of instelling. Registreren voor de (eveneens gratis) Vakbeurs Mobiliteit is uiteraard ook een vereiste. Dat kan op www.vakbeursmobiliteit.nl.

 

In het kort

Wat? NM Magazine Ontwerpatelier
Wanneer? woensdag 27 november 2019
Hoe laat? 13:00 – 14:30 uur
Waar? Vakbeurs Mobiliteit, Expo Houten (Elzenzaal)
Kosten? Geen! Maar aanmelden is vereist
Aanmelden? event@nm-magazine.nl