Logo Essencia CommunicatieEssencia Communicatie in Den Haag is een full-service communicatiebureau. Ervaren professionals voeren communicatieopdrachten letterlijk van a tot z uit. Of het nu gaat om advies of productie, om print, digitaal of multimediaal, om een brochure of magazine – we hebben de specialisten voor u in huis.

Onze klanten zijn overheden, (kennis)instituten en bedrijven. De opdrachten betreffen zowel communicatie (citymarketing, bedrijfs- of productpresentaties, nieuwsbrieven, magazines, brochures, websites) als voorlichting (werkboeken, handleidingen enzovoort).

Thuis in verkeer en vervoer
Verkeer en vervoer is een belangrijke markt voor Essencia Communicatie. We hebben bijvoorbeeld de productie verzorgd van het Werkboek Gebiedsgericht Benutten en het Werkboek Regelscenario’s en zijn verantwoordelijk voor sites als Haalmeeruitdeweg.nlUtrechtbereikbaar.nl en ITS Edulab.

Natuurlijk, we blijven communicatieprofessionals. Maar we hebben inmiddels ook voldoende kennis van verkeers- en vervoersvraagstukken. We weten wat er speelt in de markt. We zijn dan ook in staat met u mee te denken en mee te praten. Om vervolgens uw visies, plannen en projecten glashelder te communiceren.

Essencia Communicatie is dan ook dé partner voor het complete communicatietraject in verkeers- en vervoersprojecten. De ontwikkeling van huisstijlen, brochures, websites, nieuwsbrieven, advertenties, presentaties – we regelen het van A tot Z. Of om in het stijl te houden: van A naar Beter.

Essencia BV
Postbus 64672
2506 CB Den Haag
T 070 3617685
F 070 3617686
E info@essencia.nl
W www.essencia.nl