Eenmalige Engelstalige uitgave van NM Magazine

19 maart 2018 – Morgen begint de Intertraffic Amsterdam. Later dit jaar is er nog het ITS World Congress in het niet zo verre Kopenhagen. Mooie gelegenheden om de BV Lage Landen, ons vakblad én het project iCentrale aan een breder publiek voor te stellen.

De aanleiding voor de Engelstalige special was onze laatste NM Magazine, waarvan het hoofdartikel gewijd was aan iCentrale. In dit programma werken overheden en marktpartijen aan een efficiëntere inrichting van bediencentrales voor verkeersmanagement, stadsbeheer, tunnelmanagement en brug- en sluisbediening. Typisch Hollands noemden we het programma, door z’n drang om al polderend tot win-win en innovatiesprongen te komen. Maar de kennis & producten die die gezamenlijke inspanningen opleveren, zijn allesbehalve typisch Hollands: die zijn net zo nuttig voor wegbeheerders van over de grenzen.

We waren er dan ook snel over uit dat het hoog tijd was voor een eerste (en vooralsnog: eenmalige) internationale editie van ons vakblad, met de Intertraffic als verschijningsdatum. Een deel van de artikelen is afkomstig uit onze laatste uitgave, maar er is ook veel nieuwe content, waaronder een bijdrage over de recent afgeronde maatschappelijke kosten- en batenanalyse van een iCentrale-case (zie pagina 20 en 21) en een reeks berichten over de projecten achter iCentrale (vanaf pagina 28).

Op de Intertraffic ligt de ‘NM-special’ gedrukt en wel te wachten op buitenlandse geïnteresseerden. Onze abonnees in Nederland krijgen de uitgave bij de komende Nederlandstalige NM Magazine (nog een paar weekjes geduld…). Maar voor wie niet wachten kan, is hierbij alvast de pdf. Dezelfde kwaliteit en inhoud als u van onze reguliere uitgaven gewend bent – maar dan Engels. Veel leesplezier!