Nieuwe editie van post-hbo opleiding Verkeersplanologie

1 februari 2022 – In 2019 lanceerden DTV Consultants en Goudappel de post-hbo opleiding Verkeersplanologie. De opleiding sloeg aan, maar corona voorkwam een snelle ‘reprise’. Die lijkt er nu dan toch te komen: vanaf 8 april 2022 wordt een tweede editie gehouden in Utrecht.De wereld verandert. Steden en regio’s groeien snel en dat brengt allerlei vraagstukken met zich mee rond thema’s als smart cities, stadslogistiek en duurzaamheid. De stad van morgen vraagt om strategische en integrale denkers met kennis van verkeer én ruimte.

DTV Consultants en Goudappel spelen daar met hun opleiding Verkeersplanologie slim op in: in 8,5 dag tijd krijgen de deelnemers een stevige en zeker ook integrale portie strategie, ruimte en mobiliteit voorgeschoteld. Daarmee is de opleiding interessant voor iedereen die betrokken is bij strategische planvorming, de ontwikkeling van mobiliteitsplannen, omgevingsvisies en/of omgevingsplannen.

De docenten zijn onder meer Bas Govers (Goudappel), ‘fietsprofessor’ Marco te Brömmelstoet (Universiteit van Amsterdam), Jan Anne Annema (TU Delft) en Walther Ploos van Amstel (Hogeschool van Amsterdam). Een studiegids downloaden en inschrijven kan via de website dtvconsultants.nl.

Meer info:
t.gorris@dtvconsultants.nl