7 december: ‘Innoveren met Floating car data’

NDW organiseert samen met NM Magazine het symposium ‘Innoveren met Floating car data’. Waarschijnlijk heeft u al een uitnodiging ontvangen via de mail (zo niet, dan hier even aanmelden), maar omdat het wat aanmeldingen betreft al aardig storm loopt, wijzen we u er voor de zekerheid graag nogmaals op. Het symposium vindt plaats op woensdagmiddag 7 december 2016 in het Mariënhof in Amersfoort. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel vereist. Dat kan simpel door een mailtje te sturen aan NDW.

Het thema van de middag mag gerust ‘hot’ worden genoemd. Floating car data of FCD zijn bezig aan een flinke opmars en veel verkeersprofessionals zien de inwinmethode als een ideaal alternatief voor bijvoorbeeld de traditionele meetlussen in de weg. Maar is het zo simpel? Wat zijn de mogelijkheden en ónmogelijkheden van FCD? Daar gaan we het een middag lang met vakgenoten over hebben. Keynotesprekers zijn onder meer Olaf Vroom van NDW en Serge Hoogendoorn van TU Delft en NM Magazine. In twee deelsessies voor en door markt & overheid komen onderwerpen aan bod als projectering, kwaliteit, inkoop, gebruik etc. Uiteraard is er genoeg tijd ingeruimd om te netwerken en na te praten.

Het volledige programma leest u hier. Het aantal plaatsen in de zaal van het (goed bereikbare) Mariënhof is beperkt. Aanmeldingen zullen in volgorde van binnenkomst worden behandeld. Zoals gezegd loopt het al aardig vol, dus geef u vooral snel op.