Dertig partijen presenteren smart infra-oplossingen op Smart Infra Experience

Op 4 oktober 2023 wordt in het 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch de Smart Infra Experience gehouden. Het evenement is een initiatief van dertig toonaangevende bedrijven die elkaar en hun opdrachtgevers willen inspireren met hun smart infra-oplossingen.

Door de toenemende connectiviteit zijn infrastructuur en verkeersmanagement – voorheen toch enigszins gescheiden werelden – niet meer los te zien van elkaar. Op de Smart Infra Experience komen dan ook thema’s aan bod die meer dan relevant zijn voor NM Magazine-lezers, zoals iVRI’s, fietsverkeersmanagement, cybersecurity en privacy, en data en kunstmatige intelligentie.

De dertig partners, waaronder ook NM Magazine-partners Goudappel, Technolution, SWARCO en Vialis, hebben een afwisselend programma samengesteld van lezingen en demonstraties. De bezoekers worden zo in korte tijd vakkundig bijgepraat over de nieuwste trends, inzichten en technologieën van smart infra. Uiteraard kan er ook genetwerkt worden, onder meer tijdens het afsluitende diner. Zie voor meer informatie: www.smartinfraexperience.nl.