Lichten op groen voor Intertraffic Amsterdam

14 februari 2022 – Het wordt weer eens tijd ook: een ‘ouderwetse’ beurs op locatie. Voor Intertraffic Amsterdam, van dinsdag 29 maart tot en met vrijdag 1 april in RAI Amsterdam, staan alle (corona-) lichten in ieder geval op groen. De 2022-editie huisvest meer dan 800 exposanten verspreid over 12 hallen en omvat een gevarieerd educatief summit.Intertraffic Amsterdam is een internationaal, toonaangevend vakevenement voor slimme mobiliteit, infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid en parkeren. Dit jaar verwelkomt de organisatie verkeers- en mobiliteitsprofessionals uit meer dan 100 landen. Exposerende en bezoekende deelnemers variëren van technologieleveranciers, leveranciers van oplossingen, systeemintegrators en dienstverleners tot overheden, brancheorganisaties en onderzoeksinstituten. Alle belangrijke stakeholdersgroepen die betrokken zijn bij het creëren en behouden van een leefbare, duurzame mobiele wereld zijn vertegenwoordigd.

Partners NM Magazine
Uiteraard zijn veel partners van NM Magazine op de beurs aanwezig. Zo zijn NDW, Goudappel Coffeng en Technolution te vinden op de Connekt-stand, 02.210. Monotch heeft standnummer 02.126. Royal HaskoningDHV staat op 02.319. Dynniq Mobility en Peek Traffic presenteren zich samen met SWARCO op standnummer is 02.222.

Bezoekersregistratie nu open
Vakbezoekers kunnen zich tot en met 21 maart kosteloos online registreren voor een bezoek aan Intertraffic. Ook de inschrijving voor de diverse sessies van het Summit-programma is inmiddels geopend.