Nederlands paviljoen en kennisprogramma op Intertraffic

28 maart 2024 – Intertraffic Amsterdam is dit jaar van 16 tot en met 19 april. Met z’n meer dan 30.000 bezoekers uit 140 landen is het het grootste mobiliteitsevenement ter wereld – en dus een ideale gelegenheid om Nederlandse kennis en kunde voor het voetlicht te brengen.

Fotograaf: MichielTon.comOm de internationale bezoekers van de beurs kennis te laten maken met wat Nederland op het gebied van mobiliteit te bieden heeft, wordt in hal 2 een speciale Dutch Area ingericht. Onder meer Rijkswaterstaat en Metropoolregio Amsterdam zijn er te vinden, maar ook NM Magazine-partners NDW, Goudappel, Royal HaskoningDHV, Technolution en TNO. Vlak naast de Dutch Area is trouwens ook NM Magazine-partner SWARCO te bewonderen.

Kennisprogramma
De nationale bezoekers worden eveneens goed bediend op Intertraffic. Op vrijdag 19 april is in theater 1 het (Nederlandstalige) kennisprogramma Werken aan toekomstbestendige mobiliteit in Nederland. Dit is vooral bedoeld voor Nederlandse wegbeheerders en beleidsmakers, maar ook kennisinstellingen, leveranciers van verkeerstechnologie en serviceproviders zijn van harte welkom. In verschillende interactieve sessies komen onderwerpen aan bod als de uitdagingen van digitalisering, het real-time en op maat informeren van reizigers, de aanpak verkeersveiligheid, het stroomlijnen van de fysieke en digitale infrastructuur en duurzame stedelijke mobiliteit.

De beurs zelf en het kennisprogramma zijn uitsluitend te bezoeken na voorregistratie. Dat kan eenvoudig via deze link.