Be-Mobile is marktleider op vlak van smart mobility en geeft overheidsinstanties, wegbeheerders, autofabrikanten en private ondernemingen de kans om voor reizigers het pad te effenen naar een vlottere dagelijkse mobiliteit.

Be-Mobile maakt gebruik van de kracht van geconnecteerde voertuigen en reizigers om het verkeer 24/7 te monitoren. Be-Mobile helpt verkeersbeheerders in hun taak om het verkeer veiliger en vlotter te doen verlopen door gebruik te maken van een unieke combinatie van nieuwe databronnen uit smartphones of rijdende voertuigen. Indien nodig kunnen deze databronnen gecombineerd worden binnen het Be-Mobile Big Data Platform met data uit wegkantsensoren of bestaande databanken met multimodale info. De krachtige algoritmes en de gebruiksvriendelijke scenario-engine bepalen op elk moment welk mobiliteitsadvies het best kan vertoond worden op variabele verkeersborden, in smartphone apps of op het dashboard van het voertuig.

Ons doel? De wegbeheerder helpen om reizigers te helpen hun bestemming zo veilig en comfortabel mogelijk te bereiken, en tegelijk het verkeer in zijn geheel duurzamer maken. Be-Mobile geeft u opnieuw controle over mobiliteit.

Be-Mobile
K. Mercierlaan 1a
9090 Melle (Gent)
België

T +32 9 330 51 80
F +32 9 330 51 81
E info@be-mobile.be